Sorggrupper.no

Nordre Follo kommune

Tilbud i Nordre Follo kommune, sortert alfabetisk. Klikk på en av tilbudene for å lese mer.

 • Oppegård kirkelige fellesråd

  Ung sorg er en sorggruppe for deg som er 13 år og eldre. Kom alene, eller sammen med foresatte (eget opplegg for foresatte) Ny sorggruppe starter i september 2016 og vi møtes mandager kl.19:30-21:00 på følgende datoer: 12.sept., 26.sept., 10.okt., 24.okt., 7.nov., 21.nov., 5.des. og 9.jan. For mer informasjon, kontakt soknediakon Ingunn Trageton Ileby: Ingunn.Trageton.Ileby@kirken-oppegard.no

  Sted: Sofiemyr kirke, i Ambassaden (underetg)

  Telefon:

  E-post: Ingunn.Trageton.Ileby@kirken-oppegard.no

 • Sorg og omsorg Follo

  Tilbud om kurs for nye gruppeledere i Follo Kurs for nye gruppeledere blir avholdt i februar, i Ski. Se hjemmeside for informasjon, fortsatt plasser igjen på kurset.

  Sted: Waldemarhøy

  Telefon: 477 10 801

  E-post: sorgomsorgfollo@gmail.com

 • Sorg omsorg Follo

  Sorg omsorg Follo har i over tyve år tilbudt sorggrupper til pårørende. Alle som tilhører Follo`s kommuner er velkommen i sorggrupper hos oss. Barn, ungdom, voksen, også egne grupper for deg som har mistet barn. Vi har også grupper for deg som sliter etter en skilsmisse.

  Sted: Gruppene finner oftets sted i Ski kommune.

  Telefon: 477 10 801

  E-post: sorgomsorgfollo@gmail.com

 • Tilliten Beate Gundersen

  Sorggstøtte. Grupper og enesamtaler for voksne som har mistet livspartner, foreldre, søsken eller andre nærstående. Pårørendegrupper for voksne som står i nær relasjon til noen de er glade i som sliter med rus. Grupper for de som bærer på «sorgen ingen sender blomster til», som ved samlivsbrudd, livsendringer, tap av helse, arbeid mm.. Mer info. på hjemmeside. Kontakt Beate Gundersen tlf. 416 55 550, post@tilliten.no. Nye grupper starter opp fortløpende.. Kort ventetid.

  Sted: Nordstrand

  Telefon: +4741655550

  E-post: Munkerudtunet 10, 1164 Oslo