Sorggrupper.no

Lillestrøm kommune

Tilbud i Lillestrøm kommune, sortert alfabetisk. Klikk på en av tilbudene for å lese mer.

 • "Livet etterpå" en sorggruppe i regi av Nedre Romerike prosti (DNK).

  Har du mistet en ektefelle, samboer eller livsledsager? Lever du med sorg og savn? Da kan det være godt å komme sammen og snakke med andre i samme situasjon. Gruppen er ledet av diakonene Grete Ringdal og Karin Oyenuga som har utdanning og erfaring med sorgarbeid. Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt! Dette tilbudet gjelder hovedsaklig alle som bor i Nedre Romerike prosti (Skedsmo, Rælingen, Lørenskog og Nittedal).

  Sted: Lillestrøm Kirkes Menighetssal

  Telefon: 66 93 89 50 (57) / 95 21 10 25

  E-post: Grete.Ri@skedsmo.kommune.no

 • Den norske kirke

  Hvis du vil vite mer om hvilke sorggrupper og samtalegrupper som finnes i eller i nærheten av Sørum kommune, kan du ta kontakt med oss. Vi samarbeider med andre kommuner, og det finnes grupper for de som har mistet barn eller samboer / ektefelle yngre enn 55 år. Vi arrangerer jevnlig sorggrupper for de over 55 år som har mistet samboer / ektefelle. Å miste eldre foreldre er naturlig, men kan vekke mange følelser, liksom samlivsbrudd og skilsmisse påvirker både barn, unge og voksne. Vil du "bare" ha noen å samtale med er det også ok. Ta gjerne kontakt.

  Sted: Sørum kommune

  Telefon: 91554638

  E-post: marie.grimstad@sorumkirke.no

 • Sorgkafe

  Sorgkafe en gang pr mnd, hvor vi samtaler og alle som ønsker deler sin erfaring med andre likesinnende og vi har også noen ganger foredragsholdere. Et tilbud til alle som har behov for å treffe andre likesinnede. Vi serverer kaffe og vafler,og har en avslappet stemning.

  Sted: Pålsetunet bo og servicesenter

  Telefon: 41666780

  E-post: korbak@online.no