Sorggrupper.no

Trondheim kommune

Tilbud i Trondheim kommune, sortert alfabetisk. Klikk på en av tilbudene for å lese mer.

 • Barne- og familietjenesten, Østbyen

  Sorggruppe for barn i alderen 6-12 år som har mistet søsken og/eller foreldre omSorg er et gruppetilbud som skal gi støtte til barn og foreldre i en vanskelig livssituasjon. Vi har fokus på barnas opplevelse av å leve i en familie som har mistet noen. Gruppa møtes for å ha det fint, med felles aktiviteter og samtaler om hva som trengs for å ha det bra.

 • Den norske kirke i Trondheim

  Samtalegruppe for etterlatte ved dødsfall. Møtes 7-8 ganger over en periode på ca. et halvt år. Ledes av prest / diakon. Åpent for alle, uavhengig av tro / livssyn, fokus er på sorg og bearbeiding. Oppstart vår og høst, når det er tilstrekkelig påmeldte. Tilbud for barn / unge opprettes ved behov.

  Sted: Kirker og menighetshus i Trondheim

  Telefon: 41468222

  E-post: IK447@kirken.no

 • Landsforeningen Uventet Barnedød (LUB) Fylkeslag

  Sør-Trøndelag Fylkeslag i foreningen Landsforeningen Uventet Barnedød består av medlemmer, som alle deler en felles opplevelse av å ha mistet barn. Vårt sorgstøtte tilbud består i kontaktpersoner, sorggrupper og aktiviteter hvor vi kan dele våre opplevelser, følelser og sorg etter å ha mistet ett barn. Både Mammaer, Pappaer, søsken og besteforeldre er velkomne til å ta kontakt.

  Sted: Trondheim og omegn

  Telefon: 22 54 52 00

  E-post: post@lub.no

 • Landsforeningen uventet barnedød (LUB)

  Les om ulike tilbud og treffsteder for fellesskap med andre som har mistet barn på: lub.no/fylkeslag/sor-trondelag. Møtested varierer. Ta kontakt på lubtrondelag@gmail.com

  Sted: Trondheim

  Telefon: 22 54 52 00

  E-post: post@lub.no