Sorggrupper.no

Trondheim kommune

Tilbud i Trondheim kommune, sortert alfabetisk. Klikk på en av tilbudene for å lese mer.

 • Barne- og familietjenesten, Østbyen

  Sorggruppe for barn i alderen 6-12 år som har mistet søsken og/eller foreldre omSorg er et gruppetilbud som skal gi støtte til barn og foreldre i en vanskelig livssituasjon. Vi har fokus på barnas opplevelse av å leve i en familie som har mistet noen. Gruppa møtes for å ha det fint, med felles aktiviteter og samtaler om hva som trengs for å ha det bra.

 • Den norske kirke i Trondheim og Klæbu

  Samtalegruppe for etterlatte i Trondheim og Klæbu. Temakveld en gang pr. år. Oppstart av grupper 2 g. pr år. Grupper for mennesker med "lik" sorg og grupper for "ulik" sorg. Gruppene lokaliseres på forskjellige steder i byen. Ved behov vil vi prøve å etablere grupper for barn under 18 år og familiegrupper.

  Sted: I kirker, menighetshus o.l.

  Telefon: 469 18 327

  E-post: sr747@kirken.no

 • Landsforeningen Uventet Barnedød (LUB) Fylkeslag

  Sør-Trøndelag Fylkeslag i foreningen Landsforeningen Uventet Barnedød består av medlemmer, som alle deler en felles opplevelse av å ha mistet barn. Vårt sorgstøtte tilbud består i kontaktpersoner, sorggrupper og aktiviteter hvor vi kan dele våre opplevelser, følelser og sorg etter å ha mistet ett barn. Både Mammaer, Pappaer, søsken og besteforeldre er velkomne til å ta kontakt.

  Sted: Trondheim og omegn

  Telefon: 22 54 52 00

  E-post: post@lub.no

 • Landsforeningen uventet barnedød (LUB)

  Les om ulike tilbud og treffsteder for fellesskap med andre som har mistet barn på: lub.no/fylkeslag/sor-trondelag. Møtested varierer. Kontaktperson er Helle Virik Brandsegg helle.virik@gmail.com

  Sted: Trondheim

  Telefon: 22 54 52 00

  E-post: post@lub.no